Om oss

Oslagbara rabatter på handplockade hotell och resor.

Secret Escapes förhandlar fram exklusiva priser hos handplockade hotell och semesterresor i Sverige och utomlands. Hur vi lyckas med detta? Tja, även de mest exklusiva hotellen där ute gillar inte att ha tomma rum...

För att få tillgång till våra exklusiva priser för medlemmar behöver du bara registrera dig hos Secret Escapes med din e-postadress och ingenting annat. Det kostar inte ett öre och kommer aldrig att göra det.

I gengäld ger vi dig tillgång till utvalda hotell och semestrar, ofta med extra förmåner som sätter extra guldkant på din vistelse.

Kolla in vår senaste TV-reklam:

Bli medlem kostnadsfritt idag. Allt som behövs är din emailadress.


Vår grundvärdering

Vi erbjuder endast handplockade hotell och resor som står ett snäpp högre än de flesta andra hotell och som är tillräckligt bra för att rekommendera till våra medlemmar. Alla kampanjer är utvalda och granskade av våra reseexperter, då vi är proffs på att hitta de där speciella hotellvistelserna som står i en klass för sig. Vi erbjuder alltifrån mysiga hotell på landet, coola designvistelser i storstäder till femstjärniga upplevelser och otroliga vistelser i tropiska stranddestinationer.

Vi samarbetar endast med hotell som är något utöver det vanliga, och dessutom är vi alltid på jakt efter de där extra förmånerna som sätter guldkant på din hotellvistelse, som till exempel rumsuppgraderingar, en flaska bubbel eller spaentré.

Vi önskar dig varmt välkommen till oss på Secret Escapes och ser fram emot att hjälpa dig att hitta ditt nästa ultimata äventyr.


Så funkar det

På Secret Escapes tycker vi att det ska vara en spännande, rolig och stressfri upplevelse att boka en semester, så vi bestämde oss för att skapa en webbplats där vi handplockar de bästa hotellen och semesterresorna och tar fram exklusiva erbjudanden som endast våra medlemmar kan ta del av.

Varje vecka lägger vi till en hel rad nya hotell och semestervistelser för att inspirera dig inför din nästa resa. För att du inte ska gå miste om nya erbjudanden skickar vi ett e-postmeddelande till dig så att du alltid håller dig uppdaterad om nyheter och spännande erbjudanden. 

Vi har inte enbart sista minuten-resor, utan du kan även välja att åka vid ett senare datum. Observera dock att tillgången till våra populära erbjudanden kan vara begränsad, då de ofta är mycket populära och snabbt går åt. Vi har dock oftast bokningsbara datum upp till sex månader i förväg.

Genom att handplocka hotell och semestervistelser för våra medlemmar agerar Secret Escapes som en agent för de leverantörer, researrangörer och hotell som presenteras på vår webbplats.