Om oss

Välkommen till den sämst bevarade hemligheten inom lyxresor.

Kolla in vår TV-reklam:

Bli medlem nu kostnadsfritt. Spara upp till 70 % på lyxhotell.

Vår grundvärdering

Vi erbjuder bara hotell utöver det vanliga och som är bra nog att rekommendera till våra medlemmar. Alla hotell och erbjudanden är handplockade och granskade av våra reseexperter. Vi kan erbjuda allt från mysiga hotell på landsbygden till coola designhotell, femstjärniga spahotell och efterlängtade resor till tropiska stränder.

Vi samarbetar endast med hotell som ger oss exklusiva priser. Vi tar hand om våra medlemmar och erbjuder bara priser som inte går att hitta någon annanstans. Vi är alltid på jakt efter extra förmåner som gör din hotellvistelse speciell, som till exempel rumsuppgraderingar, en flaska skumpa eller massage.

Vi ser fram emot att välkomna dig när du registrerar dig för den sämst bevarade hemligheten inom lyxresor!

Hur vi jobbar

Vi har alltid ett brett utbud av tidsbegränsade kampanjerbjudanden till destinationer runt om i världen på vår sajt och som endast är tillgängliga för våra medlemmar. Vi skickar ett mail till våra medlemmar så fort nya erbjudanden dyker upp på vår sida, så att de inte går miste om våra topperbjudanden.

Våra fantastiska kampanjerbjudanden är vanligtvis tillgängliga att boka på vår sajt i upp till tio dagar. Vi har inte enbart sista minuten-resor, utan du kan även välja att åka vid ett senare datum. Vi har oftast tillgång till våra hotell i månader framåt.

Sist men inte minst, för att se våra låga priser måste du registrera dig på Secret Escapes och vara inloggad på vår sajt. Hotellen och reseföretagen vi arbetar med vill inte att alla ska känna till dessa fantastiska erbjudanden som vi har förhandlat fram. De lovar oss de bästa priserna och i gengäld lovar vi att hålla dessa hemliga för icke-medlemmar. Det är värt att tänka på att även om alla våra priser är lägre än någon annanstans på nätet under ett kampanjerbjudande kan tillgången vara begränsad.