Om du drömmer om att fly till andra sidan av världen har du nu chansen att upptäcka några av våra bästa långdistansdestinationer, från USA:s spännande städer till Maldivernas turkosa vågor och Asiens exotiska djungelliv. Här hos Secret Escapes hittar du en rad handplockade favoriter utanför Europa, för de där tillfällena då man vill komma så långt bort från vardagen som möjligt.

En paradisö för dig själv i Maldiverna: Pärlbandet av öar i Maldiverna är något alldeles extra. Ja, vattnet är verkligen sådär turkost i verkligheten med, och varje resort ligger på sin egen privata ö – inte undra på att så många par väljer denna destination på sin smekmånad. Förutom de otroliga stränderna är Maldiverna också en av världens bästa platser för dykning och snorkling, tack vare det mångfaldiga livet under ytan.

Storstäder och vidsträckt natur i Sydafrika: Detta är en destination full av kontraster. Johannesburg är en nästan överväldigande stad full av konstgallerier och restauranger, medan det mäktiga djurlivet och safariäventyr väntar utanför, framförallt på Kruger Park. Förutom den magiska kombinationen av storstad och savann hittar du här dessutom Blyde River Canyon, en av världens största raviner.

Strandhäng och art deco-arkitektur i Miami: Beachen är kanske det första många tänker på när man nämner Miami, men det som verkligen ger staden dess karaktär är den kreativa andan och arkitekturen. Det går inte att ta miste på de ikoniska, pastellfärgade 1930-talsbyggnaderna längs Ocean Drive, medan den kreativa atmosfären gör sig påmind i allt från konstgallerierna till restaurangscenen, för att inte tala om det sprudlande nattlivet.

Grandios storstadskänsla i Dubai: Få städer är lika extravaganta som Dubai. Här trängs ultramoderna skyskrapor med några av världens lyxigaste hotell och största köpcenter. Den glittrande stadsbilden bryts av dramatiskt av de palmkantade stränderna och den vidsträckta öknen. Sevärdheterna verkar dessutom ligga på rad, med allt från världens högsta byggnad, Burj Khalifa, till Grand Mosque, Ferrari World och Guldbasaren.

Aktuella kampanjer