Vad är bättre än ett storslaget semesteräventyr där både flyg och hotell redan är paketerat åt dig? På Secret Escapes erbjuder vi fantastiska paketresor med allt från drömkryssningar till rundresor i Asien och avkopplande weekendvistelser i Sverige och Europa. Det enda du behöver göra är att packa väskan.

Låt oss ta hand om reseplaneringen: Eftersom vi vet att det kan vara tidskrävande att planera en resa med både flyg och boende så har vi gjort arbetet åt dig. I samarbete med våra utvalda leverantörer har vi handplockat de bästa hotellen och flygen samt de mest spektakulära upplevelserna och destinationerna världen över. Hos oss hittar du såväl cityvistelser i några av våra mest omtyckta städer som romantiska drömhotell på andra sidan jorden.

Upptäck flera destinationer under en och samma resa: Vissa av våra paketresor är kombinationsresor, vilket innebär att du bor på olika hotell och besöker flera spännande destinationer under resans gång – perfekt om du vill hinna uppleva så mycket som möjligt under din drömresa.

Avgångar från flera städer: De flesta av våra paketresor inkluderar flyg med avgångar från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. För vissa resor kan du även själv välja resans längd, så att du kan anpassa semestern efter din kalender.

Hos Secret Escapes förhandlar vi fram extra bra erbjudanden på hotell och resor, både inom Europa och i resten av världen.

Aktuella kampanjer