Sparka av dig skorna och luta dig tillbaka – med exklusiva rabatter på avslappnande spavistelser i Sverige och utomlands ger du verkligen kropp, själ och plånbok en välförtjänt paus och en chans att dra ner tempot i vardagen. Vi har förhandlat fram erbjudanden på spahotell där du sätter livsnjutning i fokus.

Vad kan vara bättre än att stänga ner datorn och komma iväg på en harmonisk må bra-vistelse? I takt med att våra vardagsliv blir allt mer hektiska måste vi också börja prioritera välmående och avslappning. Därför har vi listat några av våra favoritanledningar till varför du borde göra plats för en spavistelse i din resekalender.

Unna dig egentid: Tassa runt i morgonrocken, läs en bra bok, snooza så länge du vill och bara njut av att vara i nuet. Här har du verkligen chansen att bara fokusera på dig själv.

Hälsoboosta kropp och sinne: Passa på att njuta av goda, hälsosamma middagar, yoga på morgonkvisten, gå långpromenader i naturen eller simma några längder i poolen – det är som balsam för själen.

Skäm bort smaklökarna: På flera av våra spahotell handlar vistelsen främst om att sätta guldkant på vardagen. Därför är det ofta fokus på riktigt läckra måltider också, ofta med en säsongsbetonad meny och lokala råvaror.

Rogivande behandlingar: Passa på att bli ompysslad. Glöm allt vad vardagsstress heter och fokusera istället på livsnjutning. Oavsett om det är massage, ansiktsbehandlingar eller bara ett skönt bad du längtar efter, så får du tid att unna dig det.

Så vad säger du om att vakna utvilad i en skön hotellsäng? Bli ompysslad med rogivande behandlingar? Äta god mat med läckra viner? Och bara strosa runt i morgonrocken och göra ingenting? Boka din nästa spavistelse hos Secret Escapes redan idag.

Aktuella kampanjer

Kommande kampanjer