Vi är ständigt på jakt efter nya, fantastiska hotell och denna handplockade samling med läckra boenden till låga priser är superheta – de gör nämligen premiär på Secret Escapes. Vare sig du är ute efter en harmonisk hotellvistelse i Sverige, weekendresor till Europas charmiga städer, paradisdestinationer och spännande äventyr på andra sidan jordklotet eller nästa tillhåll i USA vet du att du hittar våra nyaste tillskott just här.

Hur funkar det egentligen? Vi kallar oss experter på exklusiva resor till den bästa prislappen. Våra reseexperter handplockar hotellen vi erbjuder baserat på erfarenhet, snarare än algoritmer. Efter det går varje kampanj igenom en kvalitetskontroll och granskas fyra gånger innan vi presenterar den på hemsidan. Detta gör vi för att kunna garantera att det inte går att hitta erbjudandet till ett lägre pris någon annanstans under kampanjperioden – något som vi kallar för vår lägsta prisgaranti.

Ofta kan vi också erbjuda något som sätter guldkant på vistelsen, som till exempel en flaska bubbel på rummet, spaentré, en god lunch eller läckra rabatter. I vissa fall ingår till och med en biljett till en fotbollsmatch eller spännande utflykter och museibesök. Vi erbjuder dessutom paketresor över hela världen, där vi sköter planeringen åt dig och du kan lägga all din fokus på livsnjutning.

Passa på att boka någon av våra nyheter redan idag för att säkra våra bästa priser och datum.