Är du på jakt efter en semester med det där lilla extra? Här hittar du just det. Vi har samlat våra mest unika upplevelser, som garanterar minnen för livet, från rundresor till femstjärniga hotell utöver det vanliga. Klassiska hotellvistelser i all ära, men ibland känner man för att vara med om något helt nytt.

Hotell med extra allt: Vad kännetecknar våra unika hotell? Ibland hittar vi riktiga guldkorn utöver det vanliga. Det kan handla om femstjärniga hotell att imponeras av, pampiga slott med en lång historia, hotell som flyter på vattnet, safariupplevelser på savannen eller temaboenden och designskapelser som får en att tappa hakan.

Upplev mer under samma resa: Vissa av våra paketresor är kombinationspaket, där du får uppleva flera destinationer under en och samma semester – perfekt om man vill få ut så mycket som möjligt av resan. Ibland dyker det även upp kryssningar här. Föreställ dig livet till havs, med vinden i håret och solnedgångar över det glittrande vattnet. Låter inte så dumt, eller hur?

Evenemang att minnas: Är inte hotellvistelsen nog har vi då och då erbjudanden som kombinerar en hotellnatt med ett evenemang, från konserter till matcher – det gäller att hålla ögonen öppna efter nya kampanjer.