Charmigt boutiqueboende i centrala Lissabon

Hotel Lisboa Plaza, Lissabon, Portugal

Upp till -60% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Family-rum

Petite Dubbel- eller Twin-rum

LIssabon

Lissabon

Familjeägt boutiquehotell med mysig hemkänsla i centrala Lissabon, inkl. frukost och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 60% ?

Familjeägt boutiquehotell beläget i färgglada Lissabons historiska stadskärna, inklusive frukost, portvin, entré till museer och mer. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Perfekt bas för att upptäcka Lissabon: Hotel Lisboa Plaza har ett centralt läge nära Avenida Liberdade. Härifrån kan du snabbt nå Lissabons mest kända sevärdheter och det finns även många shoppingmöjligheter i närheten. Den botaniska trädgården som också är värt ett besök ligger bara några minuter bort.

  • Familjeägt med en hemtrevlig atmosfär: Hotellet har sedan starten drivits av samma familj och erbjuder en personlig service som skapar en avslappnad atmosfär. De traditionellt inredda rummen har bekväma klassiska möbler i trä som ger en hemtrevlig känsla.

  • Portugisiska härligheter: Avnjut frukost och snacks i Café Plaza som också drivs av samma familj. Missa inte den lummiga takterrassen där du kan ta in den vackra panoramautsikten över stadens takåsar.

Faciliteter

- Bar
- Terrass
- Fitness
- Wi-Fi

Hitta hit

Lissabons flygplats ligger cirka 8 kilometer från hotellet och närmsta tunnelbanestation är Avenida och ligger endast två minuters promenad bort.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.


Tv. Salitre 7 / Av. da Liberdade 1269-066, Lissabon, Portugal

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor