Snyggt boutiquehotell i hjärtat av London - avbokningsbar

Langham Court Hotel, London, England

Upp till -55% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

London

Executive-rum

Executive-rum

Regent Street, London

Superior-rum

Superior-rum

Kings Cross, London

Stilfullt boutiquehotell nära shopping och nöjesliv i Londons West End, inkl. frukost m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 55% ?

Bo på bekvämt hotell med bar och restaurang och ett av Londons bästa lägen, inklusive frukost m.m. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Bästa läget i London: Med Tottenham Court Road och stationen Oxford Circus runt hörnet har du ett av de bästa lägena i världsmetropolen. Shoppa på välkända Oxford Street, satsa på en helkväll på restauranger och barer i Soho eller promenera till Leicester Square och köp biljetter till någon av de klassiska musikalerna i West End.

  • Ät gott i restaurangen: Börja dagen med en klassisk engelsk frukost i hotellets eleganta Langham Brasserie. Här serveras även lunch och middag då du kan välja på internationella klassiker med tonvikt på det franska köket eller spanska tapasrätter.

  • Drick te som engelsmännen: I hotellets eleganta Foley’s bar kan du slå dig ned och vila fötterna efter en lång dag på Londons gator. I baren kan du beställa öl, vin eller en cocktail samt enklare rätter.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Loungebar
- Snackbar
- Rullstolsanpassat
- Concierge
- Rumsservice

Hitta hit

Närmaste tunnelbanestation är Oxford Circus, som ligger fem minuters promenad bort. Med tunnelbanan till flygplatsen Heathrow tar det cirka 40 minuter.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
31-35 Langham St, Fitzrovia, London W1W 6BU, England
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor