Femstjärnig havsutsikt i Kroatien - avbokningsbar

Le Meridien Lav, Split, Kroatien

Upp till -54% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

100% återbetalningsbart upp till 8 dagar innan ankomst

Classic-rum med havsutsikt

Femstjärnigt boende på strand- och sparesort nära Split, inkl. frukost och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 54% ?

Förstklassig resort med spa och strandnära läge vid den vackra kuststaden Split, inklusive frukost och krediter. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Vackert strandläge: Le Meridien Lav har ett vackert strandnära läge i Kroatiens populära Split – ett perfekt resmål för avkoppling, sol och bad. Ta med dig en bra bok och vandra ner till den 800 meter långa stranden med utsikt över staden, Adriatiska havet och öarna längs kusten.

  • Ta dagen som den kommer: På hotellets spa kan du skämma bort kropp och själ med en massage, ett dopp i infinitypoolen eller ett träningspass med det kristallklara havet som utsikt. Hotellet har även en tennisklubb och ett vattensportcenter som erbjuder bland annat dykning, vattenskidåkning och segling.

  • Måltider som dagens höjdpunkt: Hotellet har ett brett utbud av restauranger och barer. Du kan prova traditionella rätter från det kroatiska köket, modern medelhavsmat eller ta ett glas bubbel i den eleganta champagnebaren. Njut av moderna rätter på restaurangen Spalatum, som med sina stora fönster från golv till tak erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp.

Faciliteter

- Restaurang
- Champagnebar
- Spa
- Gym
- Pool

Hitta hit

Splits flygplats ligger ungefär 30 minuter bort med bil.

Se videon för mer information:

Bra att veta

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.
Grljevacka 2A, 21312 Podstrana, Kroatien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor