Hippt hotell i östra London - avbokningsbar

New Road Hotel, London, England

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Terrace Loft-rum

St Paul's

Warehouse X-rum

St Katharine Docks

Warehouse K-rum

London

Boende på London-hotell med cool, industriell design, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 43% ?

Boutiquehotell med industriell inredning i trendiga östra London, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Urbana vibbar: New Road Hote1 ligger i hjärtat av östra London och är inhyst i en gammal textilfabrik. Boutiquehotellet har en cool, industriell känsla som påminner om New York med synliga tegelväggar och öppna ytor.

  • Kreativa smaksensationer: Starta dagen med en frukost på Cereal Grind som serverar frukostflingor med tillbehör som bär, nötter, chokladslantar och minimarshmallows. Kändiskocken Marco Pierre White har dessutom lanserat restaurangkonceptet Mr White’s English Chophouse, där engelska klassiker kombineras med en fransk twist.

  • Avslappnat och socialt: Rummen är inredda i modern stil med råa material och stora fönster med mycket ljusinsläpp. Alla våningar har en egen lounge där du kan koppla av med en kopp kaffe eller te och snacks från den kostnadsfria varuautomaten.

Faciliteter

- Restaurang
- Bibliotek
- Spelrum
- Gemensamma utrymmen
- Café
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger cirka 20-minuters promenad från stationen Liverpool Street, varifrån det går tåg till de flesta flygplatser i London.

Bra att veta

Frukosten serveras mellan 6.30 och 10.00 under veckodagarna och mellan 7.00-11.00 under helgdagarna.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
103-107 New Road, Whitechapel, London E1 1HJ, England
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor