Femstjärnig vistelse i hjärtat av Aten - avbokningsbar

Perianth Hotel, Aten, Grekland

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Perianth Hotel

Superior-rum med utsikt över Akropolis

Superior-rum med utsikt över Akropolis

Aten

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Aten, fiskmarknad

Superior-rum

Superior-rum

Aten, Plaka

Classic-rum

Classic-rum

Stilfullt hotell med centralt läge i historiska Aten, inkl. frukost m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 35% ?

Minimalism och 30-talsvibbar på femstjärnigt hotell i Aten, inklusive frukost, en flaska vin och välkomstdrink. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Din centrala utgångspunkt: Mitt bland blomsterbutikerna på Agias Irinis-torget i Atens centrum, finner du eleganta Perianth Hotel. Med landmärken och attraktioner precis utanför din dörr, är detta läge utmärkt för att utforska det bästa som denna historiska och kulturrika stad har att erbjuda.

  • Tidlös design som imponerar: Rummen har en spännande kombination av neo-modernism och 60-tal. Välj ett Superior-rum med utsikt över Akropolis för att vakna till underbar utsikt, eller välj en juniorsvit för extra utrymme.

  • Kulinariska läckerheter: Den hälsosamma frukosten är gjord på ekologiska råvaror och är det perfekta sättet att starta dagen på. Till middag kan du njuta av grekiska specialiteter och medelhavsrätter i hotellets bistro, Il Barretto.

Faciliteter

- Wi-Fi 
- Bistro
- Bar
- Rumsservice
- Zen-center (meditation, yoga, kampsport)
- Luftkonditionering
- Husdjursvänligt

Hitta hit

Från Atens flygplats är det en 40 minuters resa med bil till Perianth Hotel, alternativt en timme och 20 minuter med kollektivtrafik.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. 

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
2 Limpona, 105 60 Aten, Grekland
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor