Sagolik vistelse i Vietnam

The Anam Resort, Nha Trang, Vietnam

Pool View-villa

Pool View-villa

Pool View-villa

Balcony Garden View-rum

Balcony Garden View-rum

Garden View Premium-rum

Garden View Premium-rum

Garden View Premium-rum

Vistelse på prisbelönad resort på Vietnams ljuva kust, inklusive frukost, flygplatstransfer, cocktail, huvudmassage och mer

  • Exklusiv extravagans: The Anam Resort kommer garanterat att få även den mest kräsna semesterfiraren på fall. Här hittar du inte mindre än tre pooler, tennisbanor, ett fitnesscenter och ett spaområde samt en helt egen, privat strand.

  • Förstklassig service på svårslagen resort: Denna femstjärniga resort ingår i World Luxury by Worldhotels och utgör en exceptionell hemmabas under din vistelse. Här är du omgiven av exotiska trädgårdar och ofattbart vackra vyer. Området erbjuder goda möjligheter till utflykter, och hotellets vänliga personal hjälper gärna till med bokning av aktiviteter och sightseeingrundor.

  • Något för alla smaklökar: Hotellet har ett antal restauranger som alla serverar välkomponerade och innovativa rätter. Du kan till exempel prova vietnamesiska specialiteter och fusion tapas eller njuta av grillmiddagar, färska skaldjur och rikliga bufféer. Hotellet har även en strandklubb som serverar lättare rätter och snacks som sallader, juicer och smoothies. 

Faciliteter


- Tre restauranger
- Spa
- Tre pooler
- Bio
- Vattensporter
- Wi-Fi

Hitta hit

Cam Ranh International Airport ligger endast 15 minuter bort med bil.

Se videon för mer information om hotellet


För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor