Stiligt hotell i hjärtat av Göteborg - avbokningsbar

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Göteborg

Superior-rum med balkong

Superior-rum med balkong

Göteborg

Superior-rum

Göteborg

Göteborg

Modernt hotell med ett perfekt läge på Avenyn i Göteborg, inkl. frukost m. m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 0% ?

Koppla av på ett omtyckt hotell mitt i centrala Göteborg, inklusive frukost och mer. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

  • Centralt och bekvämt: Elite Park Avenue är inte bara ett av Västsveriges populäraste hotell – det är också en ideal bas för sightseeing. Tack vare hotellets fantastiska läge mitt på Avenyn har du nära till det mesta som Göteborg har att erbjuda, så som skärgårdsbåtarna och konstmuséet. Så det är bara att ta på sig ett par bekväma skor och börja utforska!

  • Låt dig väl smaka på At Park: I hotellets brasserieinspirerade restaurang At Park kan du njuta av en varierad meny med allt från franska klassiker och svenska köttbullar till löjromstoast. Prova även At Parks lördagsbrunch, som är en storfavorit hos såväl hotellgäster som göteborgarna i gemen. Missa heller inte pianobaren på fredagar och lördagar.

  • Ta en andningspaus i NatureFitness: I hotellets relaxavdelning kan du njuta i bastun, svalka dig i den mysiga relaxpoolen eller boka in en välgörande behandling. Vill du öka tempot har du även ett gym till ditt förfogande.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Engelsk pub
- Bastu (stängt tills vidare)
- Inomhuspool (stängt tills vidare)
- Gym (stängt tills vidare)
- Tvättservice
- Husdjursvänligt
- Parkering (mot en avgift)

Hitta hit

Elite Park Avenue Hotell ligger högst upp på Kungsportsavenyn med Götaplatsen som närmsta granne. Hit tar du dig snabbt med kollektivtrafiken eller taxi från Göteborgs Centralstation. Till flygplatsen Göteborg-Landvetter tar det cirka 30 minuter med både bil och allmänna färdmedel.

Bra att veta

Observera att gymmet och relaxavdelningen för närvarande är stängda tills vidare.

Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Kungsportsavenyen 36, 411 36 Göteborg
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor