20-talsinspirerat hotell nära Ku’damm

Provocateur Berlin, Berlin, Tyskland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

De Luxe-rum

De Luxe-rum

De Luxe-rum

Intime-rum

Intime-rum

Classic-rum

Classic-rum

Superior-rum

Superior-rum

Glamoröst designhotell inspirerat av parisiskt 20-tal med asiatisk fine dining, en kort promenad från Berlins pulserande shoppingdistrikt, inklusive frukost

Det lyxiga designhotellet Provocateur Berlin öppnade sina portar i början av 2017 och är beläget en kort promenad från Berlins populära shoppinggata Kurfürstendamm. Blandningen av mustiga färger, sammetstyger och luxuösa designdetaljer i guld skapar en elegant och förförisk atmosfär, som hämtar tydlig inspiration från Paris 1920-tal. Här hittar du en trendig bar och en restaurang med asiatisk fine dining, levererat med fransk finess av lokala kändiskocken Duc Ngo. Rummen går i samma stil som övriga hotellet och andas lyx med förstklassiga bekvämligheter som en Nespresso-maskin och Marshall-högtalare.

Starta dagen med en god à la carte-frukost innan du ställer in siktet på långa Kurfürstendamm med sitt stora utbud av shopping och sevärdheter. KaDeWe och Bikini Berlin men även Zoo och Museum für Fotografie når du inom 30 minuter till fots. Och om det inte vore nog så har Berlin runt 200 museer, minnesmärken och palats att utforska för att ta hand om din kulturella fix.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor