Om oss

Exklusiva erbjudanden på handplockade hotell och resor.

Kolla in vår senaste TV-reklam:

Bli medlem kostnadsfritt idag. Allt som behövs är din emailadress.


Vår grundvärdering

Vi erbjuder handplockade hotell och resor till våra medlemmar. Alla kampanjer är utvalda och granskade av våra reseexperter. Vi erbjuder allt från mysiga landsbygdshotell och coola designvistelser till femstjärniga upplevelser och tropiska destinationer.

Vi samarbetar endast med hotell som ger oss exklusiva rabatter. Dessutom är vi alltid på jakt efter extra förmåner som sätter guldkant på din hotellvistelse, som till exempel rumsuppgraderingar, en flaska bubbel eller massage.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Secret Escapes och att hjälpa dig att hitta nästa äventyr.


Så funkar det

Vi har alltid ett brett utbud erbjudanden till destinationer runt om i världen, som endast är tillgängliga för våra medlemmar. Vi skickar ett email till våra medlemmar så fort nya erbjudanden dyker upp på vår hemsida, så att de inte går miste om något.

Vi har inte enbart sista minuten-resor, utan du kan även välja att åka vid ett senare datum. Vi har oftast bokningsbara datum upp till sex månader i förväg.

Sist men inte minst, för att få tillgång till våra rabatter måste du registrera dig hos Secret Escapes och vara inloggad på vår hemsida. Hotellen och reseföretagen vi arbetar med vill inte att alla ska känna till dessa fantastiska erbjudanden som vi har förhandlat fram. De lovar oss exklusiva rabatter och i gengäld lovar vi att hålla dessa hemliga för icke-medlemmar. Det är värt att tänka på att tillgången kan vara begränsad. Våra erbjudanden kan bokas dagar, veckor eller månader i förväg. Genom att handplocka hotell och resor för medlemmar fungerar Secret Escapes som en agent för leverantörer, researrangörer och hotell som är tillgängliga på hemsidan.