All-inclusive vid havet på Mallorca

Sentido Cala Viñas, Cala Vinyes, Spanien

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

Dubbelrum med havsutsikt

Dubbelrum med havsutsikt

Hotell för vuxna gäster på södra Mallorca, nära stranden och Magalufs stadskärna, med all-inclusive

Sentido Cala Viñas är beläget på Mallorcas sydkust, väster om Palma och en kort bilfärd från den klassiska semesterorten Magaluf, där du hittar ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer.

På hotellets terrass hittar du en stor utomhuspool omgiven av solstolar och parasoll. Till närmaste strand är det promenadavstånd och hotellet erbjuder även faciliteter för aktiviteter som tennis, basket, bordtennis och biljard. Restaurangen serverar frukost, lunch samt middag och i baren kan du koppla av med en svalkande drink.

Från Sentido Cala Viñas har du ett bra utgångsläge för att göra utflykter till Mallorcas många pärlor bland platser och sevärdheter. Här finns otaliga små vikar, vackra stränder och pittoreska små byar, samt större städer som Alcudia och Palma, med sitt rika uteliv och vackra historiska stadskärna.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor