Spahotell i historiska Turin

Allegroitalia Golden Palace, Turin, Italien

Deluxerum

Juniorsvit

Juniorsvit

Läckert boende inom gångavstånd till shopping, restauranger och historiska sevärdheter

  • Njut av italiensk mat i eleganta omgivningar: Terrazza Golden Restaurant serverar autentiska rätter tillagade med purfärska råvaror från den lokala marknaden. Du kan även hugga in på en äkta italiensk pizza som du sköljer ner med ett glas vino rosso.

  • Avkoppling deluxe väntar på hotellets eleganta spa: Golden Spa är en rofylld oas som sträcker sig över 1 200 kvadratmeter. Här hittar du olika sorters bastur, en inomhuspool med vattenfall, hydromassage och kromoterapi samt upplevelseduschar och ett modernt gym. Unna dig själv en avstressande massage och koppla sedan av med en varm dryck i te-rummet.

  • Femstjärnigt med miljötänk: Allegroitalia Golden Palace erbjuder elegant inredda rum med möbler i mörkt trä och lyxiga marmorbadrum. Hotellet strävar efter att vara så energisnålt som möjligt och på sängbordet hittar du en frisbee som du kastar upp på sängen när du vill ha rena lakan och i badrummet har plastflaskorna bytts mot stålflaskor.

Faciliteter


- Wi-Fi
- Spa
- Restaurang
- Bar
- Terrass
- Parkering (mot extra kostnad)

Hitta hit

Tågstationen Porta Nuova ligger bara tio minuters gångväg från hotellet och erbjuder direktförbindelser till Torino - Caselle Sandro Pertini flygplats.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor