En praktfull legendar i Amsterdam

American Hotel Amsterdam, Amsterdam, Nederländerna

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Ett historiskt hotell i jugendstil i centrala Amsterdam

  • Med anor från år 1902: Hotellet är som en praktfull hyllning till en svunnen tid. Beundra den gamla stenbyggnaden, som tillsammans med den ovala fontänen på torget utanför bidrar till ett dramatiskt första intryck. Kliv in och fascineras av färgglada textilier och en stilig inredning som verkligen upprätthåller jugendstilen.

  • En miljövänlig vistelse: Tack vare sitt miljövänliga fokus har hotellet tilldelats både TripAdvisor Certificate of Excellence och GreenLeaders guldutmärkelse. Här checkar du in i miljövänliga sviter och rum som erbjuder en bekväm bas att återvända till efter en dag på stadens gator.

  • Oslagbar gastronomi: I en stor och ståtlig sal njuter du av vällagad mat som är en kreativ kombination av internationella och nederländska rätter. Lata söndagar tillbringas också bäst här, då jazzbrunch med liveband står på programmet.

Faciliteter


- Restaurang
- Bar
- Bastu
- Fitnesscenter
- Wi-Fi
- Rumsservice

Hitta hit

Det tar ungefär 30 minuter med allmänna färdmedel till Amsterdams flygplats Schiphol.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor