Strandnära avkoppling på Mauritius

Anantara Iko Mauritius, Plaine Magnien, Mauritius

Mauritius

Mauritius

Deluxe Ocean View-rum

Deluxe Ocean View-rum

Mauritius

Deluxe Ocean View-rum

Deluxe Ocean View-rum

Mauritius

Mauritius

Mauritius

Mauritius

Mauritius

Exklusivt hotell endast för vuxna gäster med spa, aktiviteter och flera restauranger, vid havet på Mauritius sydöstkust

  • Traditionella behandlingar i spaet: Hotellets rofyllda spa erbjuder traditionella hamam-ritualer och andra behandlingar, som massage och ansiktsbehandling. Innan och efter din behandling kan du koppla av i spaets bubbelpool och vilorum.

  • Stort utbud av gastronomi: Hotellet har ett stort gastronomiskt utbud. Här serveras bland annat indiska, kreolska, franska, holländska, kinesiska och hälsoinriktade rätter, samt grillat, fisk och skaldjur. Välj själv om du vill slå dig ned i den eleganta matsalen, eller på terrassen, med vacker utsikt över havet.

  • Utforska den mauritiska kulturen: Hotellet erbjuder ett utbud av aktiviteter, som låter dig lära känna Mauritius rika kultur, natur och historia. Bland annat kan du ta del av spännande snorkling eller utflykter och guidade turer.

Faciliteter


- Aktiviteter
- Pool
- Fyra restauranger
- Spa

Hitta hit

Hotellet ligger vid havet på Mauritius sydöstkust, endast tio minuters bilfärd från flygplatsen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor