Fina semesterminnen på Maldiverna

Angsana Velavaru, Velavaru Island, Maldiverna

Beachfront-villa

Beachfront-villa

Beachfront-villa

Deluxe Beachfront Pool-villa

Deluxe Beachfront Pool-villa

Vackra vyer över Indiska oceanen på harmoniskt boende med spa, med spännande aktiviteter och två läckra restauranger

  • Semesterparadiset väntar på dig: Oavsett om du sveper fram på det kristallklara vattnet i en glasbottenbåt, utforskar orörda öar i närheten eller njuter av en middag på stranden under solnedgången står harmoni i centrum här. På spaet möts du av en ljuvlig doft av jasminoljor och kopplar av med en massage för trötta muskler.

  • Vistelse med extra allt: Du checkar in i vackra villor intill den palmkantade strandkanten där du blickar ut över havet. Inredningen är en snygg blandning av moderna och tropiska inslag och för en extra lyxig vistelse kan du välja till en privat pool på terrassen där du sjunker ner för ett svalkande dopp.

  • Middagar i solnedgången: Du har två läckra restauranger som väntar på kvällarna. Här jublar smaklökarna när maldiviska specialiteter dukas fram och den rosa kvällshimlen bjuder på en magisk stämning du länge kommer att minnas.

Faciliteter

- Restaurang
- Spa
- Vattensporter
- Dykcenter

Hitta hit

Du når resorten med sjöflygplan eller motorbåt, som du anordnar direkt med hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor