Havsnära spahotell i Göteborg - avbokningsbar

Arken Hotel & Art Garden Spa, Göteborg

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Small Dubbelrum

Small Dubbelrum

Göteborg

Naturnära boutiquehotell med spa i utkanten av Göteborg, inkl. frukost, middag och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 41% ?

Boutiquehotell med restaurang, gym och stort spa, vid havet i utkanten av Göteborg, inklusive frukost, middag och spaentré. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Rofylld avkoppling i spaet: Hotellets spa erbjuder pooler, bastu och ett utbud av aktiviteter, som meditation och yoga. Dessutom finns det möjlighet att boka in härliga kropps- och ansiktsbehandlingar. Innan och efter din behandling kan du koppla av i någon av spaets många rofyllda vilolounger.

  • Svenska råvaror på tallriken: Restaurangen serverar en genuin meny med inspiration från det svenska köket, tillagade på regionala, säsongsanpassade råvaror. I lobbybaren kan du koppla av med lättare rätter och drycker.

  • En gyllene start på dagen: Börja varje morgon med en generös frukostbuffé, som inkluderar ett stort utbud av ekologiska och närproducerade råvaror. När vädret tillåter finns det även sittplatser utomhus på terrassen, med vacker utsikt över Göteborgs skärgård.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Terrass
- Restaurang
- Bar
- Spa 
- Gym
- Konstgalleri
- Privat parkering
- Husdjursvänligt

Hitta hit

Hotellet ligger en kort bilfärd från Göteborgs stadskärna, och till Centralstationen tar det en timme med lokaltrafiken. Flygplatsen Landvetter når du på 45 minuter med bil, eller drygt en timme med allmänna färdmedel.

Bra att veta

Notera att hotellets spa har en åldersgräns på 15 år.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.
Oljevägen 100, 418 34 Göteborg
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor