Rofyllt boende i historiska Rom - avbokningsbar

A.Roma Lifestyle Hotel, Rom, Italien

Upp till -61% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Deluxerum

Rom

Piazza Navona

Executive-rum

Spanska trappan

Colosseum

Vackert hotell strax utanför Roms stadskärna, inkl. frukost, välkomstdrink och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 61% ?

Elegant hotell med rofyllda omgivningar nära Roms ikoniska sevärdheter, inklusive frukost, välkomstdrink samt tillgång till hotellets spa och fitnessavdelning. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • En lugn och grönskande oas: A.Roma Lifestyle Hotel är en lugn oas med ett fridfullt läge precis utanför Roms historiska stadskärna. Hotellet är omringat av en välskött trädgård med grönskande växter och en inbjudande utomhuspool.

  • Sköna stunder för dig själv: Efter en dag i Roms livliga centrum kan du varva ner i det 3 000 kvadratmeter stora spaet där du kan ångbasta och bada i saltvatten. Koppla av med en kopp örtte i relaxavdelningen och unna dig själv en väldoftande spabehandling eller massage.

  • Middag och drinkar med glittrande vyer: Restaurangen Il Giardino Restaurant & Bar tar dina smaklökar på en kulinarisk resa med både klassiskt italienska och internationella a la carte-rätter. Beställ in en av restaurangens signaturdrinkar för att göra din matupplevelse komplett.

Faciliteter

- Två restauranger
- Spa
- Dygnetruntöppen rumsservice
- Wi-Fi
- Transferservice (mot en avgift)

Hitta hit

Från A.Roma Lifestyle Hotel är det en halvtimmes bilresa till Ciampino flygplats. Närmsta busshållplats är Buon Pastore som ligger 10 minuters promenad från hotellet. 

Bra att veta

  • Från 28 maj erbjuder restaurangen Il Giardino endast a la carte-meny
  • Från 1 juni har restaurangen Sapori Del Mondo begränsade öppettider
  • Utomhuspool är öppen t.o.m. 30 september, beroende på väderförhållanden

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Via Giorgio Zoega, 59, 00164 Rom, Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor