Konsthotell med havsutsikt i Sorrento - avbokningsbar

Art Hotel Gran Paradiso, Sorrento, Italien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Standardrum

Sorrento

Positano

Amalfikusten

Standardrum med havsutsikt

Vistelse på modernt hotell med härlig utsikt och unik konstsamling, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 43% ?

Boende på fyrstjärnigt hotell utanför Sorrento med svepande vyer över Neapelbukten, inklusive frukost, aperitif och rabatter. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Vackra omgivningar och underbar utsikt: Art Hotel Gran Paradiso är en vacker pastellgul byggnad omgiven av lime-, apelsin- samt olivlundar som ligger uppe på en klipphylla med utsikt över Neapelbukten och vulkanen Vesuvius. Hotellet har även en vacker pool med en underbar panoramautsikt. En utsikt kan även tas in medan du får en massage eller äter läckra medelhavsinspirerade rätter på restaurangens terrass.

  • Läckra syditalienska rätter: På Terrazza Mirabilia kan du njuta av syditalienska rätter med influenser från Medelhavet. Den trevliga matsalen erbjuder utsikter över Neapelbukten, och på varmare kvällar kan maten även avnjutas utomhus på terrassen. Det finns även gott om vegetariska och glutenfria alternativ.

  • Tid för total avkoppling: Boka in dig på en wellness-upplevelse på hotellets Acquamarine SPA. Här kan du vila din trötta kropp och ta del av upplevelseduschar, turkiskt bad, ångbad, biologisk bastu, eller bara slappa i den varma poolen med jetstrålar. Du kan även boka in en massage eller behandling.

Faciliteter

- Restaurang
- Terrass
- Swimmingpool
- Spa
- Luftkonditionering
- Wi-Fi

Hitta hit

Art Hotel Gran Paradiso ligger utanför staden Sorrento och har utsikt över Sorrento-halvön och Neapelbukten. Den närmsta flygplatsen är Neapels internationella flygplats, som ligger cirka två timmar med tåg från tågstationen Neapel Piazza Garibaldi till Sorrento tågstation. Hotellet ligger två kilometer från stationen, vilket är en sex minuters taxiresa. Alternativt erbjuder hotellet transfer till och från Neapel.

Bra att veta

Hotellet tar inte emot barn under 8 år.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Via Catigliano 9, 80067 Sorrento Napoli, Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor