Femstjärnigt hotell i provensalsk idyll

Auberge de Cassagne & Spa, Avignon, Frankrike

Juniorsvit

Park-rum

Park-rum

Park-rum

House-rum

House-rum

House-rum

Avignon

Pont du Gard

Rhônedalen

Unna dig några dagar på ett drömlikt Provencehotell med gourmetrestaurang och spa

  • En femstjärnig idyll: Auberge de Cassagne & Spa var tidigare en provensalsk 1800-talsbondgård på Cassagne-slottets marker. När du anländer kliver du in i en historisk idyll bland lummiga trädgårdar och byggnader som osar historisk charm. Detta hotell förtjänar verkligen sina fem, gnistrande stjärnor.

  • Finsmakarens drömdestination: Det provensalska köket har gott om beundrare bland världens finsmakare. Landsbygdstradition, kvalitetsprodukter och regionala rätter står i centrum på hotellets restaurang dit gourmeter regelbundet återvänder. De utsökta rätterna parar du ihop med ett årgångsvin från den välfyllda vinkällaren.

  • Perfekt för livsnjutaren: För ditt välbefinnande kan du njuta av lata dagar på spaet som ligger i hjärtat av trädgården. Doppa dig i jacuzzin, ta ett ångbad med eukalyptusdoft eller basta innan du lägger dig till rätta för en massage. Här finns också ett fullutrustat gym för den som söker en aktiv semester.

Faciliteter


- Bar
- Spa
- Gym
- Pool
- Bastu
- Restaurang
- Dygnetruntöppen reception

Hitta hit

Närmsta flygplatsen är Avignon som ligger 20 minuter bort med bil. Den internationella flygplatsen i Marseille når du på under en timme med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor