Äventyr i den blekingska vildmarken

Eriksberg Vilt & Natur, Trensum, Blekinge

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Möt det vilda livet på Nordens största safaripark, inklusive frukost, trerättersmiddag och entré till relaxavdelningen, med entré till Safariparken som tillval

När du åker in genom grindarna till Eriksberg kommer du till en ny värld där du möter det vilda livet på nära håll. Inom det 900 hektar stora naturområdet, som är Nordens största safaripark, vandrar visenter och vildsvin fritt tillsammans med mufflonfår, kron- och dovvilt, samt sällsynta davidshjortar.

På hotellområdet finns fem århundraden gamla byggnader som rymmer bland annat två gourmet-restauranger, en vinkällare och en gårdsbutik där du kan köpa med dig Eriksbergs egna viltprodukter hem. Passa även på att bege dig till relaxavdelningen och sjunka ner i utomhusjacuzzin och se de vilda djuren, som brukar beta på Savannen nedanför. På kvällen drar du dig sedan undan till ditt personligt inredda rum för en god natts sömn, innan det är dags att vakna upp till en mättande frukost.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor