Avkoppling på en bretonsk bergstopp

L'Agapa Hotel & Spa, Bretagne, Frankrike

Agapa Sea View-rum

Agapa Sea View-rum

Agapa Sea View-rum

Agapa Garden View-rum

Agapa Garden View-rum

Agapa Garden View-rum

Eden Roc Deluxerum

Eden Roc Deluxerum

Eden Roc Deluxerum

Eden Roc Deluxerum

Bo på ett avkopplande spahotell beläget på en bergstopp i Côtes-d'Armor, inklusive frukost, välkomstchampagne, wellnessentré och mer

Det är sällan man hittar en mer passande plats för en avkopplande semester långt bort från stadens snabba tempo, än som i Côtes-d'Armors fridfulla landskap. Området är känt för sina vackra vandringsleder och den fantastiska utsikten, samt för den medeltida byn Perros-Guirec, en romantisk stad rik på historia.

På en bergstopp med utsikt över Trestraou-stranden och havet, hittar du L'Agapa Hotel & Spa. Från hotellets restaurang Le Bélouga kan du njuta av spektakulära vyer över glittrande vatten och charmiga Perros-Guirecs kustlinje. När du tittar ut över havet kommer du också se Archipel Des 7 Îles, som är en ögrupp samt ett skyddat naturreservat och hem för ett stort antal olika sorters sjöfåglar.

På L’agapa Hotel & Spa är vyerna och utsikten ett ensamt skäl till att man känner inre frid och ett fullständigt lugn, men tack vare Nuxe som är hotellets egna spa och wellness-område, blir harmonin än mer garanterad. Här finns bubbelbad med hydromassage, ett hamam och bastu. Koppla av till tonerna av skön musik i en avslappnad miljö med en behagligt nedsänkt belysning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor