Spahotell vid stranden i Grekland

Dion Palace Resort & Spa, Litochoro, Grekland

Litochoro

Classic Sea or Pool View-rum

Litochoro

Classic Land View-rum

Sparesort med tre pooler vid stranden på Greklands östkust, inklusive halvpension och mängder av förmåner

Dion Palace är beläget i Litochoro på det grekiska fastlandet, inte långt från fötterna av det berömda Olympusberget. Hotellet ligger direkt vid stranden och på området finns det även tre utomhuspooler, där du kan luta dig tillbaka på en solstol och koppla av i parasollernas skugga.

Hotellrummen är rymliga och stilrent inredda i naturfärger samt försedda med en privat, möblerad balkong. På restaurangerna serveras det främst grekiska och medelhavsinspirerade rätter. I lobbyn, vid poolen och på stranden erbjuds det utvalda drycker och välblandade cocktails.

På Dion Palace finns gym, tennisbanor och bordtennis samt beachvolleyboll och beachfotboll. Dessutom har hotellet ett modernt spa, där du kan njuta av bland annat bastu, hamam och pool samt ett brett urval av härliga wellnessbehandlingar för ansikte och kropp.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor