Vid en kritvit sandstrand i Mexiko - avbokningsbar

Azul Beach Resort Riviera Cancún, Riviera Maya, Mexiko

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Luxury-svit, Luxury Ocean View-svit eller Luxury Walk Out-svit

Luxury Ocean View-svit

Juniorsvit

Playa del Carmen

Prisbelönad all inclusive-vistelse på strandresort på vackra Riviera Maya i Mexiko

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 17% ?

Familjevänlig resort med spa, fem pooler och tio restauranger på Mexikos karibiska kust, med all-inclusive. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.


  • Prisbelönt gömställe: Azul Beach Resort Riviera Cancún är en av de bästa boendena du hittar i Puerto Morelos. Hotellet är ett perfekt boende vid havet och erbjuder faciliteter och aktiviteter som passar båda familjer och par. Dessutom är det belönat med ett TripAdvisor Travellers 'Choice Award och är ett av de högst rankade hotellen i området.

  • Gourmet all inclusive-upplevelse: Listan över roliga sätt att fördriva tiden här konkurreras med ät- och drycksalternativen du kan välja mellan. Din matupplevelse här tar dig med på en kulinarisk rundtur runt om i världen, från Taiwan till norra Italien och andra platser däremellan. Det finns totalt åtta restauranger och barer till hands, var och en med en nation eller region som inspirerar menyn och inredningen.

  • Aktiviteter för hela familjen: Med sex pooler, ett överdådigt spa och en personlig concierge, tillgodoser hotellet en rad behov och intressen. Vuxna kan starta sin tropiska flykt med en champagneskål och delta i en kvällskonsert, spanska lektion eller matlagningskurs. Barn kan få igång festen med Azulitos Playhouse eller Lazy river, medan spädbarn får kostnadsfri Gerber-barnmat och flaskvärmare. Och för par? Spaet erbjuder romantiska månskensmassage för två.

Faciliteter

- Åtta restauranger
- Åtta barer
- Sex pooler
- Kids club
- Spa
- Concierge
- Underhållning och workshops
- Barntjänster som barnmat och Kids Club
- Vattensporter

Hitta hit

Det tar runt 20 minuter att köra till den internationella flygplatsen Cancun och 15 minuter längre att ta sig till staden Cancun som har en 22 kilometer lång sandstrand.

Bra att vetaInresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Carretera Cancún-Puerto Morelos Km. 27.5, Mza. 37 SM. 12, Bahía Petempich, 77580 Puerto Morelos, Mexiko
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor