Berns Hotel, Norrmalm, Stockholm

Bo centralt på Stockholms trendigaste boutiquehotell

Spacious Superior-rum
Spacious Superior-rum
Stockholm
Essential-rum
Essential-rum
Stockholm
Essential-rum

Historia och unika designvibbar i hjärtat av huvudstaden, inkl. frukost och mer

Hotellbeskrivning

Plats

Klassisk hotellpärla med vibrerande atmosfär, mitt i händelsernas centrum, inklusive frukost m.m

  • Checka in med stil: Berns historia sträcker sig tillbaka ända till 1863, vilket återspeglas i den anrika hotellbyggnaden. Den eleganta matsalen berättar en egen historia, och i de unika rummen låter man kreativiteten flöda fritt. Checka in, koppla av och ta del av den fantastiska storstadskänslan.

  • Den pulserande atmosfären: Slå dig till bords under kristallkronorna på Berns Asiatiska, där det serveras japanska, koreanska och vietnamesiska läckerheter. Vad sägs om Gyoza, ostron eller koreansk råbiff till middag? Restaurangen erbjuder även välkomponerade cocktails och en imponerande vinlista. För en god atmosfär och utsikt över Nybroviken kan du slå dig ner med en drink på Berns Terrassen, som har öppet fredagar och lördagar.

  • Något för alla: Berns är inte bara ett hotell, det har varit ett nav för Stockholms nöjesliv i mer än 150 år. Med fyra olika barer och klubbar under sitt tak är detta utan tvekan en unik destination med ett av stadens bästa lägen. Kom hit för brunch, arbete, eftermiddagscocktails, långa middagar eller livemusik; Berns är helt enkelt stället som aldrig sover.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Nattklubb
- Concierge
- Rumsservice dygnet runt
- Dygnetruntöppen reception
- Bastu (mot en avgift)
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering (mot en avgift)

Hitta hit

Från Stockholms Centralstation är det cirka 10 minuters promenad till Berns Hotel.

Bra att veta

Vänligen notera att Berns Hotel är helt kontantfritt.

Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Missa inte

Välkommen till Berns Hotel - ett stycke historia med ett guldläge precis intill Kungsträdgården. Härifrån har du en idealisk utgångspunkt för en oförglömlig vistelse i huvudstaden, med samtliga sevärdheter bara ett stenkast bort. För lite konst och kultur kan du promenera bort till Hallwylska Museet och Nationalmuseum, eller uppleva världens äldsta friluftsmuseum på Skansen. Passa på att göra ett stopp i Gamla stan och Kungliga slottet, och skulle shoppingsuget falla på har du Stureplan med dess exklusiva butiker runt hörnet.

Avbokningspolicy

Obegränsat antal kostnadsfria datumändringar upp till 8 dagar innan du checkar in.
Du kan också avboka inom denna tidsperiod och få en återbetalning i Secret Escapes-kredit, minus en avbokningsavgift på 400 SEK.

Läs mer