Blique by Nobis, Stockholm

Kreativt designhotell i Stockholm

Dubbelrum

Läckert, nytt hotell med kreativ atmosfär i Vasastan, inkl. frukost

Hotellbeskrivning

Plats

Spännande designhotell i den dynamiska nya stadsdelen Hagastaden i Stockholm med restauranger och takbar, inklusive frukost
  • Två restauranger med smaker från när och fjärran: Vasastan är en av Stockholms krogtätaste stadsdelar och kan nu skryta med två nya restauranger Boketto och Arc, där det serveras fusionmat med smaker från de asiatiska och europeiska köken. Arc ligger högst upp i byggnaden och erbjuder förutom spännande koreanska matupplevelser även en enastående utsikt över Vasastans takåsar.

  • Inspireras av den kreativa miljön: Blique by Nobis har som vision att bli Stockholms nya mötesplats för design, musik, konst och andra kreativa uttrycksformer. Ta en titt i deras kalender och se om du hittar något som faller dig i smaken. Efteråt kan du smälta intrycken med en öl i baren.

  • Varva motion med avkoppling: Som gäst på hotellet har du fri tillgång till gymmet, som är öppet dygnet runt. Här hittar du maskiner för styrketräning och kondition samt fria vikter. Efteråt kan du varva ner i bastun (igång från 06 till 23). 

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restauranger
- Takbar (säsongsöppen)
- Gym 
- Bastu
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering

Hitta hit

Från centralstationen till Sankt Eriksplans tunnelbanestation är det cirka sju minuters färd. Därifrån når du hotellet på fem minuter till fots.


Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Missa inte

Blique by Nobis ligger i den spännande nya stadsdelen Hagastaden, mitt emellan Vasastans Galleridistrikt och Hagaparkens lummiga grönska. Här har du ett perfekt utgångsläge att upptäcka konst, spännande arkitektur och vackra omgivningar. Bonniers Konsthall når du till fots på tio minuter och Haga Slott ligger bara ett stenkast bort åt andra hållet. I Vasastan hittar du såväl populära restauranger och caféer som utmärkta möjligheter till shopping. Resten av Stockholms utbud av kultur, historia och nöjen når du enkelt antingen till fots eller med kollektivtrafiken.

Avbokningspolicy

Obegränsat antal kostnadsfria datumändringar upp till 8 dagar innan du checkar in.
Du kan också avboka inom denna tidsperiod och få en återbetalning i Secret Escapes-kredit, minus en avbokningsavgift på 400 SEK.

Läs mer