Kreativt designhotell i Stockholm - avbokningsbar

Blique by Nobis, Stockholm

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Blique's Dubbelrum med king size-säng

Blique's Dubbelrum med king size-säng

Läckert, nytt hotell med kreativ atmosfär i Vasastan, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 39% ?

Spännande designhotell i den dynamiska nya stadsdelen Hagastaden i Stockholm med restauranger och takbar, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Två restauranger med smaker från när och fjärran: Vasastan är en av Stockholms krogtätaste stadsdelar och kan nu skryta med två nya restauranger Boketto och Arc, där det serveras fusionmat med smaker från de asiatiska och europeiska köken. Arc ligger högst upp i byggnaden och erbjuder förutom spännande koreanska matupplevelser även en enastående utsikt över Vasastans takåsar.

  • Inspireras av den kreativa miljön: Blique by Nobis har som vision att bli Stockholms nya mötesplats för design, musik, konst och andra kreativa uttrycksformer. Ta en titt i deras kalender och se om du hittar något som faller dig i smaken. Efteråt kan du smälta intrycken med en öl i baren.

  • Varva motion med avkoppling: Som gäst på hotellet har du fri tillgång till gymmet, som är öppet dygnet runt. Här hittar du maskiner för styrketräning och kondition samt fria vikter. Efteråt kan du varva ner i bastun (igång från 06 till 23). 

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restauranger
- Takbar (säsongsöppen)
- Gym 
- Bastu
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering

Hitta hit

Från centralstationen till Sankt Eriksplans tunnelbanestation är det cirka sju minuters färd. Därifrån når du hotellet på fem minuter till fots.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.
Gävlegatan 18, 113 30 Stockholm
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor