Bo i Miamis trendiga stadsdel Brickell

Atton Brickell Miami, Miami, USA

Standard King-rum

Standard Double Queen-rum

Standardrum

Bekväm utgångspunkt i Brickell i centrala Miami, med underbar utsikt över bukten och staden, inklusive välkomstdrinkar

Tror du att all action i Miami händer i South Beach? I så fall har du fel. Nuförtiden är finanskvarteren runt Brickell lika trendiga som SoBe. I Travel + Leisures artikel "Miami's New Food Scene" beskrivs stadsdelen som ett coolt ställe med många restauranger och Curbed publicerade i början av  året resultaten av en undersökning där det visade sig att Brickell Avenue är Miamis populäraste gata – med andra ord är det hög tid att bekanta sig med det här området.

Atton Brickell Miami ligger inom gångavstånd från Bayside Marketplace, Mary Brickell Village och AmericanAirlines Arena (där bland annat Madonna och JLo har spelat) – tre av de populäraste ställena i Miami. Det nya hotellet har moderna rum, en peruansk-inspirerad restaurang, pool på taket, bar och utsikt över staden och bukten.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor