Bohemisk charm i Paris

Hotel Brady, Paris, Frankrike

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Triple-rum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Triple-rum

Triple-rum

Triple-rum

Triple-rum

Superior-rum

Modernt hotell i Paris 10:e arrondissement, omgivet av teatrar, hippa barer och trendiga gourmetrestauranger, inklusive frukost

När du anländer till Hotel Brady möts du av en modern och stilren lobby och en läcker kontrast till det annars bohemiska områdets virrvarr av ljud och ljus. Utanför fönstret vimlar det av caféer, bistros och människor på språng och inne på ditt rum har du istället en harmonisk oas i mjuka färger där det blir skönt att vila trötta sightseeing-fötter. Intill boendet ligger Brady Passage, som också går under namnet Little India, där färgglada och slingrande passager förför dig med sina dofter och sin multikulturella charm.

Börja morgonen som en lokalbo med en croissant i ena handen och en café au lait i den andra. Paris övriga delar når du enkelt från den närliggande tunnelbanestationen Saint-Denis och till de mer klassiska sevärdheterna som Louvren eller Sacre Coeur tar det ungefär 20 minuter. När du återvänder till stadens 10:e arrondissement på kvällarna lockar ett stort urval av teatrar, hipster-barer och gastronomiupplevelser i världsklass.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor