Boutiquehotell i traditionell holländsk stil

Bilderberg Hotel Jan Luyken, Amsterdam, Nederländerna

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Standardrum

Standardrum

Ett elegant boutiquehotell med traditionell holländsk arkitektur och modern inredning i centrala Amsterdam, inklusive frukost

Bilderberg Hotel Jan Luyken är beläget i centrala Amsterdam och består av tre före detta radhus från 1800-talet, byggda i linje med stadens stil. På detta fyrstjärniga boutiquehotell blandas klassiska inslag, marmorgolv, panel i mörkt trä och antika möbler, med en subtil modern estetik. Hotellet ligger bara runt hörnet från Van Gogh-museet och Rijkmuseum och detta är den perfekta basen att utgå ifrån när man vill utforska staden.

Bilderberg Hotel Jan Luyken stoltserar med ett spa där gäster erbjuds solarium, bubbelpool och turkiskt ångbad. Du kan boka in massage eller ansiktsbehandling innan du beger dig till den chica baren och njuter av ett glas vin. Sovrummen är luftiga och rymliga med fönster som löper från golv till tak med utsikt över staden.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor