Designhotell med toppenläge i Split

Briig Boutique Hotel, Split, Kroatien

Deluxe Panoramic City View-rum

Penthouse-svit

Penthouse-svit

Superior Sea View Dubbelrum

Superior City View-rum

Penthouse-svit

Designhotell i boutiquestil med restaurang och spa vid fin sandstrand i Split

  • Hotellets coola design: Bo i en toppmodern miljö där den avslappnade medelhavsstilen blandas med exklusiv design. Inredningen är stilfull, ljus och funktionell, med möbler designade av den skandinaviska designern Fritz Hansen.

  • Njut av smaker från världens kök: Restaurangen Median tar dig med på en gastronomisk resa runt hela världen. På menyn hittar du rätter från Kroatien, Japan, Indien, Frankrike och Italien. Efter måltiden kan du ta en drink i baren där det finns ett stort utbud av lokala drycker.

  • Träna eller få massage: Högst upp på hotellets takterrass kan du köra ett pass i det välutrustade gymmet eller boka in en välgörande massage i spaavdelningen. Här finns även en pool samt en bar där du kan beställa färskpressade juicer eller hälsosamma rätter.

Faciliteter


- Wi-Fi
- Parkering
- Restaurang
- Bar
- Gym
- Spa

Hitta hit

Till den internationella flygplatsen i Split tar det cirka tio minuter med taxi.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor