Bungalow på tropisk ö utanför Bali

Abian Huts, Nusa Lembongan, Indonesien

Superior-hyddor

Deluxe-stuga

Deluxe-stuga

Deluxe-stuga

Superior-hydda

Superior-hydda

Superior-hydda

Bo i en traditionell vacker bungalow med balkong på en liten tropisk ö i Indonesien, inklusive frukost och transfer

På den lilla ön Nusa Lemongan utanför Bali hittar du detta intima tropiska boende. Här checkar du in i en inbjudande traditionell bungalow med grästak, balkong och mörkt trägolv. Inredningen är hemtrevlig och stilren i asiatisk stil och resorten är ett vackert exempel på indonesisk smakfullhet. Det mörka träet, den lummiga trädgården och den svalkande utomhuspoolen är allt skapat i enlighet med den vackra naturen utanför.

Abian Huts ligger endast fem minuter från havet och stranden – ett perfekt läge för att tillbringa dagarna med att utöva en massa roliga aktiviteter. Du kan snorkla, surfa, dyka och besöka lokala byar och sjögräsfarmar. Det går även att hyra kanot och upptäcka ön och den den klippiga och sandkantade kusten från vattnet. Det går även givetvis bra att ta det lite lugnare och strosa runt hotellområdet, bada i poolen och ta en kort promenad ned till havet. Kom sedan tillbaka och ät indonesisk mat på hotellet innan du drar dig tillbaka till din mysiga och svala bungalow. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor