Drömboende i egen villa på Maldiverna

Canareef Resort, Meedhoo, Maldiverna

Jacuzzi-villa

Jacuzzi-villa

Sunset Beach-villa

Sunset Beach-villa

Härligt livsstilshotell med egna villor på Maldiverna

  • En liten bit av paradiset: Turkost vatten, grön växtlighet och kritvita stränder – det är få platser som kan mäta sig med Maldiverna. Canareef Resort är omgivet av orörd natur och består av exklusiva bungalows och villor med utsikt över lagunen och sandstranden. Här kan du sila sand mellan tårna, gå på spabehandlingar och bara njuta av ledigheten.

  • Gott om matalternativ: Det finns tre restauranger att välja mellan, med både à la carte- och bufféalternativ. Dhoni är det perfekta stället att se solnedgången; på Kilhi kan du välja bland franska rätter och lokal maldivisk mat och på Meeraa kan du upptäcka det asiatiska köket.

  • Upptäck världen under ytan: Varför inte passa på att skaffa ett dykcertifikat under vistelsen? Det finns ett PADI-dykcenter och 25 dykplatser längs ön. Du kan bland annat dyka med rockor eller utforska vrak på havets botten – här finns bland annat skeppet British Loyalty från andra världskriget.

Faciliteter

- Tre restauranger
- Spa
- Delfinkryssningar
- Vattensporter
- Pool
- Tennis och beachvolleyboll
- Cykeluthyrning

Hitta hit


Hotellet ligger 70 minuters resa med sjöflygplan från den internationella flygplatsen i Malé.

Bra att veta


Transfers ingår ej och måste bokas via hotellet senast 72 timmar innan ankomst.

På julafton och nyårsafton hålls obligatoriska galamiddagar på hotellet. Den extra kostnaden för galamiddagarna är inräknat i rumspriset för vistelser på de specifika datumen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor