Tjusig grekisk resort på Atens riviera - avbokningsbar

Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort, Sounio, Grekland

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Deluxe-bungalow med havsutsikt

Family-rum med bergsutsikt

Superior-bungalow med sido havsutsikt-eller med trädgårdsutsikt

Superior-bungalow med sido havsutsikt-eller med trädgårdsutsikt

Poseidon-templet

Exklusiv resort med spa och på den atenska rivieran, inkl. halvpension, välkomstdrink & mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 39% ?

Strandsemester på Attikas sydspets, nära Poseidons tempel och Sounios nationalpark, inklusive halvpension, välkomstdrink och mer. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Mat i mängder: När du inte njuter av sol och bad kanske du väljer att blicka mot en av resortens fyra restauranger och en loungebar. Här kan du välja från ett utbud av grekiska, franska och internationella alternativ, fisk- och skaldjursspecialiteter, asiatisk fusion samt lättare rätter och drinkar vid poolen.

  • Bästa starten på dagen: Frukosten dukas upp i huvudrestaurangen och består av en buffé baserad på säsongens ingredienser. Till exempel erbjuds det nybakat bröd, müsli, yoghurt, ost, kallskuret, marmelad, honung och frukt. Dessutom går det att beställa varma äggrätter som tillagas à la minute och smaksätts med närproducerade råvaror, som bland annat kryddor och grönsaker från resortens köksträdgård.

  • Avkoppling på ny nivå: Resortens spa är 350 kvadratmeter stort och erbjuder vacker utsikt över Souniobukten samt Poseidons tempel på den närbelägna halvön. Här finns det ett modernt gym, tre utomhuspooler, behandlingsrum och en rofylld viloyta utomhus.

Faciliteter

- Spa
- Pool
- Restauranger
- Barer
- Wi-Fi
- Underhållning

Hitta hit

Till Eliftérios Vénizelos flygplats är det knappt en timmes bilfärd.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
67 Sounio Road, Aten 195 00, Grekland
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor