Modernt boende på härliga Kreta

Caramel Grecotel Boutique Resort, Kreta, Grekland

Caramel Juniorsvit

Luxury Bungalow-svit

Luxury Bungalow-svit

Kreta

Kreta

Rethymnon

Koppla av på elegant boutiqueresort med spa på Kretas norra kust

  • Allt för en skön semester: Hotellet erbjudet det mesta – en härlig stor pool, närhet till salta dopp i havet, vällagad nyttig mat samt spabehandlingar och aktiviteter. Boendet är dessutom snyggt inrett, med en kombination av antika möbler och moderna designdetaljer.

  • Goda rätter från morgon till kväll: Inled dagen på bästa sätt med den enorma frukostbuffén i Caramel The Restaurant, där du hittar allt från färska frukter och nybakat bröd till ostar och hemgjord marmelad och honung. Här serveras även middagsbuffé på kvällen, med ett brett urval av läckra rätter, från både det internationella köket och medelhavsregionen.

  • Avkoppling för alla sinnen: Caramel Wellness Centre är en oas där alla sinnen kan koppla av i en lugn och harmonisk miljö. Bland behandlingar som erbjuds finns massage med varma oljor, kroppsskrubb samt rosenvattenbad. Dessutom finns spapaket för par. För den som vill hålla igång under semestern har hotellet också ett modernt och välutrustat gym.

Faciliteter


- Restaurang
- Spa
- Wi-Fi
- Bar
- Pool

Hitta hit

Till Heraklions internationella flygplats tar det ungefär en timme med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor