Bo i ett historiskt palats i Granada

Casa del Capitel Nazari, Granada, Spanien

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Bo omgiven av en genuin historisk miljö i ett renässanspalats med ursprungsdetaljer från 1500-talet

  • Historia var du än vänder dig: Boendet är beläget i ett palats som byggdes 1503, där de ursprungliga detaljerna är lika imponerande som välbevarade. Det vackert dekorerade taket och de romerska pelarna tar dig tillbaka till en svunnen tid. Granadas arabiska arv har satt sin tydliga prägel på utsmyckningen som består lika delar historiska detaljer som moderna bekvämligheter.

  • Bra adress för sightseeing: Boendet ligger i det pittoreska området Albayzin som är ett medeltida moriskt kvarter där du bland annat kan besöka stadens arabiska bad. Du bor 20 minuter från UNESCO:s världsarvslistade Alhambra-palats med anor från 1300-talet och får du inte nog av denna historiska plats får du vackra vyer över byggnaden från utkikspunkten Mirador de San Nicolás

  • Fyll på med ny energi: Frukostbuffén dukas upp i den historiska matsalen där du kan njuta av färsk frukt, yoghurt och churros för att kickstarta en dag fylld med sightseeing. Hotellet erbjuder också kaffe och te på eftermiddagen om du behöver fylla på med energi under dagen. När det är dags för middag finns det flera unika och genuina restauranger i hotellets närområde.

Faciliteter

- Snack bar
- Dygnetruntöppen reception
- Cykeluthyrning
- Massagebehandlingar
- Tvättservice
- Wi-Fi

Hitta hit

Från Granadas flygplats till hotellet tar det mellan 30-40 minuter att ta sig med taxi eller cirka 50 minuter med kollektiva färdmedel. Malagas flygplats når du på en timme och fyrtiofem minuter.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor