Centralt designhotell på Östermalm i Stockholm - avbokningsbar

Hotel Birger Jarl, Stockholm

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Stockholm

Standard Dubbelrum

Stockholm

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Stockholm

Bo på ett stilrent hotell med mysig restaurang i centrala Stockholm, inkl. halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 41% ?

Bo bekvämt på fyrstjärnigt designhotell med bra läge på Östermalm i centrala Stockholm, med restaurang och närhet till det mesta, inklusive halvpension. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19. 

  • Slå dig ner på hotellets trevliga restaurang: För att orka en hel dag av shopping och sightseeing behöver man då och då fylla på med ny energi. Börja dagen med nybakat bröd, ägg, pålägg och annat smått och gott från den rejäla frukostbuffén. Här serveras även lunch och middag så oavsett när du väljer att vända hemåt igen står köket redo med svenska klassiker och favoriterna från Medelhavet.

  • Håll koll på staden och figuren samtidigt: I hotellets fullt utrustade gym, som ligger högst upp i byggnaden, kan du kan njuta av en fantastisk utsikt över takåsarna samtidigt som du pushar dig själv till nya höjder. Här hittar du modern fitnessutrustning som hjälper dig i din träning.

  • Gå en museirunda utan att gå långt: På Djurgården ligger några av Sveriges mest besökta museer på rad. Ta en titt på Vasaskeppet, sjung Abba-hits eller se om du kan skymta de gulliga djuren på Skansen. Här hittar du också konstmuseerna Liljevalchs, Waldemarsudde och Thielska Galleriet.

Faciliteter

- Restaurang
- Lobbyshop
- Gym
- Bar
- Kemtvätt
- Laddningsstation för elbilar

Hitta hit


Hotel Birger Jarl ligger mellan Vasastan och Östermalm, strax norr om stadskärnan. Tunnelbanestationen Rådmansgatan finner du bara ett stenkast bort och därifrån tar du dig snabbt och lätt vidare till andra delar av Stockholm.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. 
Tulegatan 8, 113 53 Stockholm
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor