Elegant boutiquevistelse på Franska rivieran

Château Le Cagnard, Cagnes-sur-Mer, nära Nice, Frankrike

Superior-rum

Superior-rum

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Juniorsvit

Juniorsvit

Luxury-svit

Luxury-svit

Haut-de-Cagnes

Haut-de-Cagnes

Saint Paul de Vence

Nice

Villefranche-sur-mer

Haut-de-Cagnes

Boende på ett boutiquehotell med medeltida inredningsdetaljer, fantastisk havsutsikt och gourmetrestaurang

  • En svenskägd pärla på Rivieran: När du bor i ett gammalt slott i Provence kan du räkna med att det har en spännande historia. Detta svenskägda slott byggdes på 1200-talet som en del av stadsmuren kring Haut-de-Cagnes, och är en vacker byggnad med stenvalv, öppna spisar och torn täckta av gröna vinrankor.

  • En avkopplande plats med havsutsikt: Här finns många mysiga vrår som passar utmärkt då du behöver en lugn stund. Slå dig ner i den trevliga loungen, i det charmiga vaktrummet eller varför inte gå ut på terrassen och beundra den vackra utsikten över Medelhavet. 

  • En gourmetrestaurang för foodies: Höjdpunkten på hotellet är nog ändå restaurangen, som rekommenderats av Michelinguiden 2019. Här serveras underbar medelhavsmat som du då vädret tillåter kan avnjuta under stjärnorna.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Terrass
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger i Cagnes-sur-Mer, mellan Nice och Antibes. Nice flygplats ligger ungefär 20 minuters bilfärd bort och kan också nås med kollektivtrafiken.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor