Chict designhotell i London

South Place Hotel, London, England

South Place King-rum

Wilson-rum

Femstjärnigt, unikt boutiquehotell med Michelinbelönad restaurang och lyxig takterrass i hjärtat av London, inklusive frukostkrediter

South Place Hotel är ett unikt lyxhotell i boutiquestil, beläget i hjärtat av finanskvarteren och nära hippa East End. Hotellet är designat av Conran + Partners och är fullt av coola inredningsidéer som återspeglar det dynamiska området.

Här bor du i ett modernt rum med lyxig inredning och en stor skön säng. Du kan träna på det topputrustade gymmet, bada ångbastu eller bara chilla med en kopp kaffe och en tidning i Le Chiffres coola loungebar. Vill du besöka någon av Londons alla sevärdheter ligger stationerna Liverpool Street och Moorgate alldeles i närheten.

När kvällen kommer vill du nog äta en läcker skaldjursrätt på hotellets Michelinbelönade restaurang som drivs av stjärnkocken Gary Foulkes. Sedan är det dags för en färgglad cocktail i någon av barerna eller på den populära, franskinspirerade takterrassen med panoramautsikt över staden.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor