Romantiskt boutiquehotell i Paris

Hotel Romance Malesherbes, Paris, Frankrike

Musset-rum

Musset-rum

Musset-rum

Baudelaire-rum

Baudelaire-rum

Romantiskt boende på elegant boutiquehotell nära metro, restauranger och sevärdheter, inklusive frukost

Vad passar bättre i kärlekens stad än att checka in på ett hotell där romantik är en del av namnet? Efter långa promenader längs floden Seine och en middag på tu man hand passar det perfekt att komma tillbaka till Hotel Romance Malesherbes. Hotellet är inhyst i en traditionell parisisk byggnad från 1800-talet och innanför dörrarna välkomnas du av ljusa pastellfärger som ger ett lugnt och harmoniskt intryck.

De eleganta rummen är utsmyckade med mönstrade tapeter och frukosten serveras i hotellets mysiga välvda källare. Här kan du hugga in på frasiga baguetter och croissanter medan du klurar på dagens agenda. Hotellet ligger i 17:e arrondissementet och är en perfekt utgångspunkt för både shopping- och kulturälskare.

Du har gångavstånd till det berömda varuhuset Grands Magasins, operan, Champs-Elysées och Montmartre. Om du längtar efter grönska kan du promenera till Parc Monceau som är en grön juvel mitt i staden med statyer, en sjö och gammaldags karuseller. Runt omkring hotellet ligger det flera restauranger från trevliga kvarterskrogar till kritikerrosade gourmetrestauranger där du kan njuta av delikatesser från det franska köket och dricka ett gott vin.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor