Citysemester i Paris och Nice

Paris och Nice, Frankrike

Flyg ingår Flyg ingår

Nice

Standardrum på Grand Hôtel Francais

Paris

Grand Hôtel Francais

Paris

Hôtel Gounod

Hôtel Gounod

Hôtel Gounod

Standardrum på Hôtel Gounod

Hôtel Gounod

Hôtel Gounod

Nice

Splendid Hotels Spa i Nice

Splendid Hotel

Splendid Hotel

Splendid Hotel

Splendid Hotel

Nice

Kombinerat citybreak med centralt beläget boende i Paris och Nice, nära sevärdheter och uteliv, inklusive flyg, frukost, välkomstdrinkar, sparabatt och sen utcheckning

Under denna resa har du chansen att bekanta dig med två av Frankrikes mest ikoniska städer, nämligen Paris och Nice. Du börjar med ett par dagar på Grand Hôtel Francais i Paris 20:e arrondissement, nordöst om floden Seine. Hotellet är elegant och smakfullt inrett samt serverar en välkomponerad frukostbuffé. Härifrån har du ett perfekt utgångsläge och gott om tid för att ta del av stadens många unika sevärdheter. Till exempel kan du besöka Louvren, de bohemiska Latinkvarteren, varuhusen och designbutikerna längs med Champs-Élysées eller Montmartre och Sacre-Coeur, med sin vidsträckta utsikt över stadskärnan med omnejd.

Från Paris styr du nu kosan söderut mot medelhavsmetropolen Nice, som sedan länge är känt som en destination för de rika och vackra. Här bor du på boutiquehotellet Hôtel Gounod som är centralt beläget och inhyst i ett vackert Belle Époque-hus från förra sekelskiftet. På grannhotellet Splendid finns det ett spa samt pool, bar och takterrass, som du är välkommen att använda. Njut av att uppleva Rivierans naturliga glamour på nära håll, inklusive platser som Nices historiska kvarter, stranden, Chagall-museet, samt promenaden Promenade des Anglais. Ett annat tips är att vidga vyerna lite grand genom att göra utflykter till andra städer och delar av regionen, som närbelägna Villefranche-sur-Mer och Saint-Jean-Cap-Ferrat, Cannes, Antibes, furstendömet Monaco, eller Grasse, den berömda parfymstaden.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.