Spektakulärt designhotell i Oslo

Clarion Hotel The Hub, Oslo, Norge

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Nordarestaurng

Hub bar

Miljövänligt designhotell med urban takträdgård mitt i hjärtat av den norska huvudstaden

  • God mat för alla smaklökar: Inled dagen med en dubbel espresso i kaffebaren på gatuplanet och avrunda kvällen med en elegant cocktail på Bon Bon Bar på trettonde våningen. Från baren kan du även njuta av en enastående utsikt över några av Oslos mest välkända landmärken, som Operan, Bjørvika och Oslofjorden.

  • Grön tillväxt på taket: Högst upp i byggnaden hittar du den 200 kvadratmeter stora takodlingen GrowHub som är skapad för att under vår- och sommarmånaderna förse hotellets gäster med supernärodlade råvaror och en grön atmosfär. Detta är bara ett av många sätt som The Hub underhåller sitt miljö- och hållbarhetstänk.

  • Läcker minimalistisk interiör: Rummen är inredda i samma nordiska stil som kännetecknar andra Clarion-hotell. Här ligger fokus på rena linjer, harmoniska färgteman och trendig design. För att göra din vistelse så komfortabel som möjligt har The Hub också utrustats med det senaste inom moderna bekvämligheter.

Faciliteter


- Restaurang
- Bar
- Rumsservice
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger endast två minuters promenad från Oslos Centralstation. Här ifrån går förbindelser till såväl Gardemoens flygplats som till andra städer i Norge och Sverige. Taxi från hotellet till flygplatsen tar ungefär 45 minuter.

Bra att veta

Clarion Hotel The Hub är ett kontantfritt hotell.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor