Anrikt hotell i centrala Budapest - avbokningsbar

Continental Hotel Budapest, Budapest, Ungern

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Ikoniskt hotell mitt i Budapest, inkl. frukost och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 34% ?

Elegant boende på hotell med takterrass i hjärtat av historiska Budapest, inklusive frukost och extra förmåner | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Centralt i Ungerns huvudstad: Hotellet är inhyst i en kulturmärkt byggnad som förr i tiden var hem till det ungerska badet. Idag går det fortfarande att skymta dess förflutna i hotellets stilfulla blandning av art nouveau, art deco och moderna inslag. Bakom den klassiska 1800-talsfasaden ligger en elegant lobby med glastak samt tjusiga, luftiga rum.

  • Glöm matlagning och disk: Araz Restaurant är inredd i vacker art nouveau-stil och serverar ungersk-fransk mat tillagad med färska råvaror och spännande kryddor. Hotellet har dessutom ett café där du kan njuta av varma och kalla drycker samt smörgåsar, sallader och bakverk.

  • En grön oas mitt i staden: Hotellet har två innergårdar med trädgård, som utgör en grön oas mitt i den ungerska huvudstaden. Detta är den perfekta platsen att återvända till efter en dag på stadens gator. Slå dig ner på en bänk i trädgården och njut av den varma sommarkvällen till tonerna av ljuv musik eller beundra den gnistrande stjärnhimlen från första parkett om natten.

Faciliteter


- Restaurang
- Café
- Trädgård

Hitta hit

Hotellet ligger cirka 45 minuter från flygplatsen med buss. Närmsta tunnelbanestation är Blaha Lujza tér M2, som trafikeras av linje M2 och ligger 250 från hotellet.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Dohany u. 42 - 44, Budapest 1074, Ungern

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor