Cool design i hjärtat av Hollywood

The Grafton on Sunset, Los Angeles, USA

Corner King-rum

Poolside King-rum

Få en smak av LA:s högoktaniga nattliv med boende i hjärtat av West Hollywoods ikoniska Sunset Strip

Snacka om "California Dreaming" – du kommer att känna dig som en kunglighet på det här eleganta boutiquehotellet. Med sitt läge i hjärtat av Sunset Strip har hotellet LA:s glitter och glamour precis utanför dörren. Med The Grafton som bas kan du lätt ta dig till boulevardens berömda rockbarer och kändistäta klubbar för en riktig partykväll.

Hotellet snålar inte med stjärnstilen. Här finns den största saltvattenpoolen på Sunset Boulevard, en dröm belägen på en grönskande privat gårdsplan. Retrointeriören på The Grafton är lika lyxig med starka färger och elegant konst.

När det är dags för en paus från pulserande Sunset Strip kan du bege dig till boulevarden för att upptäcka allt som änglarnas stad har att erbjuda – vackra stränder, natursköna berg, art deco-arkitektur, berömda kvarter och mycket mer.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor