Elegant hotell i Londons Kensington - avbokningsbar

Copthorne Tara Hotel London Kensington, London, England

Fri avbokning Fri avbokning

100% återbetalningsbart upp till 8 dagar innan ankomst

Standardrum

Royal Albert Hall

Superior-rum

Fyrstjärnigt hotell i hjärtat av Kensington, med en elegant asiatisk restaurang, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 42% ?

Ett modernt hotell i hjärtat av exklusiva Kensington i London, med en elegant asiatisk restaurang, inklusive frukost

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Fyrstjärnigt i västra London: Hotellet ligger i området Royal Borough of Kensington and Chelsea. I dessa lummiga och exklusiva kvarter är du bara en kort promenad från butikerna på Kensington High Street och sevärdheter som Kensington Palace, Hyde Park och de härliga museerna Natural History Museum och Victoria & Albert.

  • En plats att varva ner på: För att passa in i den exklusiva omgivningen erbjuder Copthorne Tara Hotel London Kensington flera bekvämligheter och stora rum där du sover gott om natten. Efter ett pass på gymmet eller shoppandes i butikerna på King's Road kan du sträcka ut dig på din stora, sköna säng och njuta av hotellets rumsservice.

  • Asiatiskt och brittiskt på menyn: Restaurangen Bugis Street bjuder på smaker från Singapore, Kina och Malaysia. På menyn hittar du specialiteter som Mee Goreng, Nasi Goreng och Singapore Laksa. Cocktails, champagne och brittiska rätter serveras på Brasserie Restaurant & Bar, och på Cafe Express kan du äta lättare måltider.

Faciliteter

- Tara beer garden
- Wi-Fi
- Gym
- Två restauranger
- Terum
- Presentshop

Hitta hit

Copthorne Tara Hotel London Kensington ligger 30 minuters resa från Heathrow och 75 minuter från Gatwick.

Bra att vetaPå grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Scarsdale Place Kensington, London W8 5SY, England

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor