Femstjärnigt spahotell i Lissabon - avbokningsbar

Corinthia Hotel Lisbon, Lissabon, Portugal

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Deluxe King-rum

Lissabon

Lissabon

Lissabon

Femstjärnigt spahotell i härliga Lissabon, inkl. frukost, rabatter och spa-voucher

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 14% ?

Glamouröst hotell i centrala Lissabon, inklusive frukost, spa-voucher och rabatterat pris på entré till Lissabon Zoo. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

  • Ett prisbelönt hotell med vacker utsikt: Corinthia Hotel är ett modernt hotell som erbjuder vacker utsikt över stadens 1770-talsakvedukt och vackra Montsano Nature Park. Hotellet har ett fantastiskt läge, nära flera av stadens främsta museer, boulevarder och affärer.

  • Upplev det bästa av det portugisiska köket: Med två restauranger och två barer kan du njuta av allt som det portugisiska köket har att erbjuda. För en riktig gourmetupplevelse ska du besöka restaurang Erva. På sommaren och våren är utomhusrestaurangen och baren Soul Garden även ett utmärkt alternativ, där lättare tilltugg och cocktails serveras.

  • Kombinera stadsbesöket med wellness: Hotellets spa erbjuder en rad faciliteter, som bland annat vattenterapipool, jacuzzi, isfontän, ångbad, gym och swimmingpool. Här kan du unna dig en välgörande behandling och njuta av semestern.

Faciliteter

- Spa
- Inomhuspool
- Gym
- Två restauranger
- Loungebar
- Rumsservice dygnet runt
- Concierge
- Parkering (se "Mer information")
- Husdjursvänligt (se "Mer information")

Hitta hit

Hotellet ligger sju kilometer från flygplatsen. Med taxi tar resan ungefär tio minuter. Närmsta tunnelbanestation ligger 150 meter från hotellet. 

Bra att veta

Hotellets gym har en åldersgräns på 16 år. Barn under 16 år är välkomna till hotellets pool och spa i sällskap av en vuxen, och har tillgång till ett begränsat antal behandlingar och faciliteter.


Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Avenue Columbano Bordalo Pinheiro, Lissabon, Portugal
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor