Crowne Plaza Amsterdam South, Amsterdam, Nederländerna

Kontemporärt hotell med bra läge i Amsterdam

Amsterdam Zuid
Amsterdam
Superior-rum
Amsterdam

Modernt boende i Amsterdam med restaurang och gym, inkl. frukost el. halvpension

Upp till -51% Idag

Hotellbeskrivning

Plats

Bo på snyggt inrett hotell med uteservering och utmärkta förbindelser i Amsterdam, inklusive frukost eller halvpension och sen utcheckning

  • Träna i hotellets gym: På andra våningen hittar du hotellets gym där du kan köra ett styrketräningspass, springa på löpbandet och svettas på motionscykeln eller roddmaskinen. Avsluta med en välförtjänt avkopplande stund i den sköna massagefåtöljen.

  • Umgås över en drink: I hotellets snyggt inredda och avslappnade Manhattan Bar kan du slå dig ner vid bardisken och beställa en välsmakande cocktail från drinklistan, en öl eller ett glas vin. På barmenyn finns ett urval av rätter, som kökets hyllade Manhattan Burger.

  • Ät gott i restaurangen: På morgnarna börjar du dagen på rätt sätt med frukost i hotellets restaurang Happyhappyjoyjoy Zuidas som också är populärt för lunch och middag. Här kan du beställa från à la carte-menyn som bland annat lockar med färska sallader, soppor eller klassiska rätter som tillagats med lokal touch.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Cocktaillounge
- Terrass
- Restaurang
- Gym
- Massagestol
- Tvättservice
- Rumsservice
- Parkering

Hitta hit

Till Amsterdams flygplats Schiphol tar det cirka 15 minuter med taxi.

Bra att veta


Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Missa inte

Crowne Plaza Amsterdam South ligger cirka fem minuters promenad från tågstationen Amsterdam Zuid och nära Ajax hemmaarena Amsterdam ArenA. Zuid-regionen är populär bland lokalbefolkningen och är full av hippa barer, restauranger och butiker. En 15 minuter lång spårvagnstur tar dig till de mest centrala delarna där du kan njuta av folklivet, shoppa i mysiga butiker och köpa ost, träskor eller tulpaner på någon av marknaderna. Konstintresserade får inte missa att besöka två av stadens mest populära museer, Van Gogh-museet och Rijksmuseum. I centrala Amsterdam har du ett stort utbud av restauranger, kaféer och ett stort nöjesutbud.

Avbokningspolicy

Obegränsat antal kostnadsfria datumändringar upp till 8 dagar innan du checkar in.
Du kan också avboka inom denna tidsperiod och få en återbetalning i Secret Escapes-kredit, minus en avbokningsavgift på 400 SEK.

Läs mer